Brochures voor tijdens een congres

0

Een congres organiseren? Vergeet de brochures niet

Het organiseren van een congres is niet gemakkelijk. Wil je een congres organiseren dat echt goed verloopt en de doelen nastreeft die je na wilde streven met de bijeenkomst, dan moet je aan vele verschillende dingen denken. Iets wat vaak vergeten wordt bij het organiseren van een congres, is het drukwerk dat bij de bijeenkomst uitgedeeld moet worden. Wil jij je echt goed voorbereiden op het congres? Vergeet dan niet om brochures te laten drukken.

De voordelen van brochures op een congres

Een brochure is een soort folder die je op een congres in kunt zetten om meer te vertellen over het thema van het congres, maar ook om het programma van het congres duidelijk te maken. Laat je enkele honderden brochures drukken voor de bezoekers van jouw bijeenkomst, dan profiteer je van diverse voordelen:

  • Je hoeft het thema van het congres niet steeds uit te leggen, maar kunt naar de brochure verwijzen.
  • Je kunt complexe achtergrondinformatie over het thema in de brochure zetten, zodat hier geen onduidelijkheden of vragen over zijn.
  • Er is geen onduidelijkheid over de planning van het congres.
  • Bepaalde deelnemers aan het congres kunnen de brochure (betaald) inzetten om reclame te maken voor hun bedrijf, iets waar jij als organisator aan verdient.
  • De deelnemers kunnen de brochure mee naar huis nemen, zodat ze altijd nog dingen na kunnen lezen over het congres.

En omdat brochures drukken helemaal niet duur hoeft te zijn, hoef je niet eens veel te investeren om van bovenstaande voordelen te profiteren.

Congres organiseren? Start op tijd met het drukken van brochures

Heb je over een maand een congres op de planning staan? Start dan nu alvast met het drukken van de brochures, zodat je deze in ieder geval op tijd ontvangt. Gaat er iets fout met het drukken, dan heb je namelijk nog voldoende tijd om het drukproces aan te sturen en de folders opnieuw te laten drukken. Check wel altijd de inhoud van de brochure, zodat er geen fouten in de folder staan.

Delen

About Author