Aantrekkelijk informatie presenteren? Gebruik een presentatiemap

0

Als je informatie aan elkaar wil bundelen om er een geheel van te maken, kun je natuurlijk gebruik maken van een eenvoudig nietje in de hoek of een map om alle informatie in te doen. Wil je jouw informatie op een professionele en aantrekkelijke manier bundelen? Gebruik dan een presentatiemap om alle losse bladen met informatie bij elkaar te doen.

De presentatiemap: een korte introductie
Een presentatiemap wordt ook wel een offertemap genoemd en betreft een stevige en professioneel ogende map die je kunt gebruiken om informatie samen te bewaren. Heb je allerlei losse papieren met informatie over een bepaald onderwerp en wil je deze papieren bij elkaar houden zonder een nietje of een grote map te gebruiken? Dan kun je gebruik maken van een presentatiemap. De map is dun en gemakkelijk mee te nemen, maar bundelt wel alle informatie. En omdat je geen gaatjes in de blaadjes hoeft te maken om de map te kunnen gebruiken of er een nietje in moet doen, beschadig je de papieren niet als je een presentatiemap gebruikt.

Maak jouw presentatiemap persoonlijk: laat de map bedrukken
Wil jij jouw presentatiemap net dat beetje extra geven, bijvoorbeeld omdat de informatie in de map iemand moet overtuigen om een bepaalde actie te ondernemen? Dan kun je jouw map extra professioneel laten ogen en bovendien een persoonlijke touch geven door de map te laten bedrukken bij Reclameland.be. Zet bijvoorbeeld een mooie en opvallende afbeelding op de voorkant van de map, laat de map helemaal in de huisstijl van de organisatie maken of zet een pakkende tekst op de voorzijde. Ziet de map er al aantrekkelijk uit, dan heb je in ieder geval de eerste stap gezet om de ontvanger van de map te overtuigen tot het ondernemen van actie.

Het enige wat je hoeft te doen om een map professioneel te laten bedrukken, is aan Reclameland doorgeven wat je precies op de map wil laten zetten. Samen maak je een ontwerp voor de map en de drukker zorgt er vervolgens voor dat dit ontwerp helemaal wordt doorgevoerd op jouw persoonlijke presentatiemap.

Delen

About Author