Disneyland Paris blijft de ideale reisbestemming voor internationale klanten.

0

Als Europa’s grootste complete MICE-gelegenheid en gemakkelijk toegankelijk vanuit de grootste hoofdsteden, blijft Disneyland Paris de ideale reisbestemming voor internationale klanten. Meer dan 30% van de klanten van Business Solutions komen uit de EMEA-landen en we constateren een toenemend aantal evenementen met deelnemers uit de hele wereld.

De Benelux is een kernmarkt voor MICE maar wij hebben de strategische beslissing genomen om anders te werken, en dus dezelfde benadering te hebben voor alle internationale markten. De organisatie van alle Mice-activiteiten wordt nu rechtstreeks in Disneyland Parijs behandeld. Onze internationale on-site teams zullen worden uitgebreid en we zorgen ervoor om zichtbaar te blijven voor de agentschappen, professionele stichtingen en bedrijven in de Benelux. Ons doel blijft hetzelfde: boven de verwachtingen van de klanten uitstijgen.

De individuele consumenten- en leisurestrategie van Disneyland Paris in de Benelux blijft onveranderd. Samen met locale (handels)partners zullen de verkoop- en marketingteams in de kantoren in Amsterdam en Brussel ervoor zorgen dat Disneyland Paris zijn positie als de meest Magische Vakantiebestemming in Europa zal versterken.

Delen

About Author